grundrecept socker pasta

Ingredienser

1 msk
4 msk
30 gram
1 dl
1 kg
1 msk

Tillagning

Till en tårta på ca 15 bitar

1. Häll vattnet och gelatinet i en kastrull, låt gelatinet först svälla och
ställ sedan kastrullen på plattan och värm försiktigt.
2. När gelatinet är smält tillsätt kokosfett och låt det smälta. Låt
blandningen svalna lite.
3. Sikta upp florsockret i en stor bunke och häll vätskan över. Tillsätt
den vita sirapen och arbeta till en vit, smidig deg. Tillsätt oljan mot slutet,
den gör sockerpastan mer lättarbetad.
4. Sockerpastan kavlas sedan och används på samma sätt som marsipan.
Du kan förvara den inlindad i plastfolie i en lufttät burk.
Sockerpasta - grundrecept
Jag valde att spritsa ut den men då får man tillsätta ca 1 dl vatten extra.
Men ni får prova er fram lite!
såhär blev min tårta.
Det tock ca 2jh att decorera

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0