Cheeas Cake

4 st
2 dl
400 gram
2 tsk
4 dl
6 st

8 - 10 port
1. Smula digestivekex i botten på formarna. 

2. Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål.

3. Vispa äggulorna med sockret. Mosa osten och blanda ner den jämte vaniljsockret. 

4. Vispa grädden i en tredje skål och rör försiktigt ner den i ägg-ostblandningen. 

5. Vispa till sist äggvitorna till hårt skum och vänd ännu försiktigare ner dem så att inte luften går ur smeten.

6. Fördela smeten i formarna. Smula eventuellt ytterligare kex över, täck med gladpack och ställ in i frysen minst 3 timmar innan servering.

Servera cheesecaken i tårtbitar med färska jordgubbar eller andra bär.
Fryst cheescake - grundrecept

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0